Veldig flott gudstjeneste!

Veldig flott gudstjeneste!

I dag har vi hatt en kjempeflott gudstjeneste. Vi har hatt både barnevelsignelse av lille Pilip Danielsen, medlemsopptakelse og presentasjon av de nye konfirmantene

Vi hadde en kjempeflott gudstjeneste i kirka vår i dag.

Lille Pilip Danielsen ble velsignet. Det er alltid en fest med barnevelsignesle. I tillegg ble foreldrene, Cecile og Fredrik Danielsen tatt opp som medlemmer i kirka vår. Husk på de alle tre i bønn.

Årets konfirmantkull ble presentert. De er hele ni stykker. Det er Maren Elle, Johannes Nilsen, Benedikte Kristine Vikse, Stephan Wakode,Harald Aksel Nesheim, Ingeborg Helene Flokenes Kroslid. Jessie Ann Nilsen, Magnhill Olsen og Ingvild Berntsen. Husk på både de og deres ledere, Petter Bye og Jonas Hompland, i bønn.

Lovsangsteamet ledet oss i sang og vi fikk også høre vakker solosang av Marita Holte og Line Jakobsen.

Elisabeth Aavitland talte for oss. Hun talte over teksten om kvinnen ved brønnen fra Johannes 4. Jesus stoppet opp i sin hverdag. Elisabeth utfordret oss til å stoppe opp i vår hverdag, til å hvile oss og til å lytte til hva Jesus vil si oss.

Søndagsskolen hadde sin samling fra kl. 10.00. De lærte om Sakkeus og om at Jesus elsker oss uansett hvem vi er og hva vi har gjort.

Vi har utrolig mye å være takknemlige for i Lista misjonskirke.