Veldig fin Drive-in gudstjeneste 2.pinsedag

Veldig fin Drive-in gudstjeneste 2.pinsedag

Vi hadde en flott Drive-in gudstjeneste ute ved Hangaren ved Lista flyplass 2.pinsedag. Ca. 75 biler hadde møtt opp i sola og var med og feiret pinse sammen med oss.

Maskotene til Farsund misjonskirke, Ein og Stein, åpnet møte sammen med BeverDag fra vår kirke. De er professorer og ville prøve et eksperiment. Og ved hjelp og startkabler og litt hokus pokus fikk de BeverDag til å snakke for anledningen. 

Ungdommene fra Lista ledet oss i lovsang på en flott måte.

Ungdomsarbeider fra Farsund misjonskirke, Lill Katrin Island, holdt en sterk appell om å miste fotfeste og feste blikket på Jesus.

Hilde Synnes Drønen fortalte om bakgrunnen for et blomsterpyntet kors som prydet plassen foran Kulturhangaren. Seansen ble ledet av Martin Heskestad. Lyden, som også ble formidlet til bilene via FM-nettet, ble utmerket levert av City Events.

Kollekt ble samlet inn på Vipps. Det ryktes at beløpet som kom inn var på krona nok til å dekke utgiftene som de to menighetene har hatt til denne spesielle korona-gudstjenesten.

Totalt ble det telt 75 biler. Det antas at rundt 200 mennesker fikk med seg begivenheten i strålende solskinn. Dette frister til gjentakelse.