Nyhetsarkiv


Betweens

Enda mer som skjer på Torsdag? Ja det er det 🥳 Nå starter vi Betweens opp igjen. Torsdag 21 September. Går du i 5-7 klasse? Ta med en venn og kom! 🤩 NB! Nytt tidspunkt


SuperTorsdag

Velkommen til Supertorsdag i Lista misjonskirke - en hyggelig ettermiddag for hele familien. Vi starter med middag kl 16.30 (30 kr pr stk) og fortsetter med samling, lek og moro 17. 00 - 17.45 Husk å melde dere på middag i kommentarfeltet på Facebook og si ifra om evt allergier


Søndagsskolens dag

Vi minner om Søndagsskolens dag Søndag 24. September kl 12:00 i Alcoa-hallen. Ta med hele familien og kom.


Lovsangskonsert

Vi får besøk av Marius Wigardt med Team fra Filadelfia som skal lede oss i Lovsang 16. september kl 20:00. Det blir Kafè etterpå. Alle hjertelig velkommen!


Søndagsskolens dag

Vi minner om Søndagsskolens dag Søndag 24. September kl 12:00 i Alcoa-hallen. Ta med hele familien og kom


mini-Alfred

Jippiiiii!🥳 Lørdag 26.08.2023 starter vi opp mini-Alfred igjen. Vi starter kl 19:30 og slutter kl 21:30 Det blir -"After Summer Games" - Men,- hva er det?? Ta med deg en venn og sjekk ut da vel!🤩


Klare for en ny høst

I dag var det oppstart igjen i kirka etter sommeren, og vi er skikkelig klare for en ny høst. Med et variert spennende program for alle aldre og to ungdomsarbeidere som skal hjelpe til med blant annet Alfred, 20-10 og Connect-grupper,- har vi tro på at denne høsten vil bli knakende bra! Hils på Kristian Halvorsen fra Lyngdal som er ny hos oss og Ellen Berdine Drønen som mange kjenner fra tidligere arbeid i kirken vår. Ta dem med i bønn og bli med å heie dem frem i arbeidet de skal gjøre


Konsert med Solveig Leithaug

Vi inviterer til en stemningsfull høstkveld. Solveig Leithaug har med sine album, live og tv opptredener gjort seg bemerket i inn og utland med sin musikk. Denne høsten har du muligheten til å oppleve artisten i kirken vår. 15 Oktober kl 19:00 - Billettpris 250kr Kjøp på VIPPS #825589 (vipps/identifikasjon vises ved inngang)


Alpha-Kurs

I samarbeid med Farsund Misjonskirke kjøres det Alpha kurs nå i høst. Kurset kjøres på Tirsdager f.o.m 5 september i Farsund Misjonskirke. Påmelding til Anne Siv Unhammer innen 3 september på tlf. 47017271 Ta med deg en venn og bli med!


Lovsangskveld med Marius Wigardt & Team fra Fialdelfia lovsang

Vi får besøk av Marius Wigardt med Team fra Filadelfia som skal lede oss i Lovsang 16. september kl 20:00. Det blir Kafè etterpå. Alle hjertelig velkommen!


Bønnemøter i sommer

Det vil være bønnemøter gjennom hele sommeren f.o.m. 17. juli. Alle er hjertelig velkomne


Sommer i Lista misjonskirke

Vi har sommermøter i Lista misjonskirke flere søndager denne sommeren. Her er mye bra på programmet! Hjertelig velkommen!


Avslutningsgudstjeneste for Jonas

I dag har vi hatt avslutningsgudstjeneste for vår kjære ungdomspastor Jonas Hompland. Vi er utrolig heldige som har hatt han 6 år i vår kirka. Her kan dere se bilder fra dagen.


Velkommen til speidergudstjeneste 2.pinsedag kl.11.00

Tradisjonen tro er det PAKO for speiderne våre i pinsa. 2.pinsedag skal det være speidergudstjeneste på hytta i Elledalen. Her skal Elin Myra tale. Speiderne deltar også i møte. Etter gudstjenesten blir det salg av pølser og kake og kaffe. Ta gjerne med en stol!!


Flott konfirmasjonsgudstjeneste

I dag har vi hatt ei flott konfirmajsonsgudstjeneste. Gratulere så masse til våre tre flotte konfirmanter Mathias, Tomine og Ola som ble konfirmert i dag! Vi ønsker dere alt det beste for dagen og framtiden!


Fantastiske påskemøter

For ei flott påske vi har hatt. 1.påskedag var det helt fullt i kirka vår - for en glede! Vi har fått høre fantastisk flott undervisning av Ellen Merete Drønen og nydelig lovsang og solosang.


Nytt lederskap

I kveld har vi hatt et fint årsmøte. Her kan dere se bilde av det nye lederskapet. Stian Håberg var ikke til stede da bildet ble tatt. Martin Heskestad er blitt valg til vår nye leder i menigheten. Husk på de alle i bønn.


Er du vår nye ungdomsarbeider/pastor?

Vi søker ny ungdomsarbeider/pastor fra høsten 2023. Er dette noe for deg? Her kan du lese mer om stillingen.


Flott møte Egil Svartdahl

Fredag 3.mars hadde vi kveldsmøte der Egil Svartdahl talte og teamet "Å bli sett" . Dette ble en veldig fin kveld.


Vellykket medarbeiderfest

Vi har enormt mange frivillige i kirka vår. Onsdag 8.februar hadde vi medarbeiderfest. Her var vi over 80 påmeldte. Det var en veldig fin kveld og utrolig flott å være sammen ungdom, voksne og eldre!


Vellykket julemesse

Endelig kunne vi ha ordentlig julemesse igjen - og for en dag det ble! Listahallen var pyntet med juletre og stjernehimmel og her var mye fint å få kjøpt. Det var selvsagt også åresalg,basar, barnelotteri og lykkehjul. I tillegg fikk de fremmøtte høre nydelig sang av Sound of Happines og appell av Elin Myra.


Fantastisk menighetsweekend på Solstrand

"Bedre sammen" var mottoet for menighetsweekenden denne helga. Dette fikk barna, ungdommen, de voksne og de eldre erfare denne helga!


Veldig fint Alle sammen møte

I dag har vi hatt et kjempefint Alle sammen møte. Elisabeth minnet oss på hvor viktig den ene er for Gud og hvor heldige vi er som har hverandre og fellesskapet! Det var også fin lovsang og bønnevandring!


Julekonsert lørdag 10.desember kl.18.00

Velkommen til julekonsert i Lista misjonskirke lørdag 10.desember kl.18.00. Du kan bestille billetter på www.sveinung.no


Kjempefin gudstjeneste

For en herlig søndag i kirka vår! I dag var det både barnevelsignelse av lille Jonas Danielsen og presentasjon av våre to flotte konfirmanter.


Misjonstur til Romania

I høstferien var et team på 12 stykker på misjonstur til Romanie. Det ble en veldig sterk og meningsfull tur! Her kan dere se noen bilder fra turen.


Feiring av søndagsskolen vår som er 60 år!

I dag søndag 25.september hadde vi et flott Alle sammen møte. Her feiret vi blant annet søndagsskolen vår som er 60 år i år!


Herlig søndag i kirka

I dag har vi hatt en flott søndag i kirka vår. Det har vært barnevelsignelse for Lukas Larsen. Husk på han og familien i bønn fremover.


Speidergudstjeneste på 2.pinsedag kl.11.00

Velkommen til speidergudstjeneste på speiderhytta 2.pinsedag kl.11.00.☀️😃 Dette blir avslutningen av Patruljekonkurranse som speiderne skal ha i helga. Elin Myra skal ha andakt og speiderne deltar. Det blir salg av mat etter møte. Ta gjerne med egen stol.


Flott gudstjeneste med barnevelsignelse

Søndag 29.mai hadde vi en flott gudstjeneste. Denne søndagen var det barnevelsignelse. Lionel Planansky ble barnevelsignet! Husk på han og familien i bønn!


Påmelding for høstens konfirmanter har åpnet!

Nå har påmeldingen for høstens konfirmanter åpnet! På bildet under kan du se noe av det vi skal gjøre det kommende skoleåret. Du kan trykke deg videre inn på hjemmesiden om du ønsker mer informasjon, eller å melde på din konfirmant! Vi ser frem til et fantastisk år sammen. -Jonas


Teamtur til Romania høstferien 2022

Til høstferien planlegges det en teamtur for voksne til Romania. Vil du vite mer om dette kan du komme på infomøte onsdag 18.mai kl. 19.00.


Alle sammen møte med speideropptakelse

I dag har vi hatt flott Alle sammen møte! Vi fikk høre sang av barna fra Supertorsdag. Speiderne var med i møte og det ble holdt speideropptakelse! Det var stas!! I tillegg var det flott lovsang og solosang og fin andakt av Elin Myra! To av våre flotte ungdommer ledet oss gjennom møte


Påskevandring

Palmesøndag ble markert i Lista misjonskirke med påskevandring. Store og små ble tatt med på en vandring gjennom påskas budskap. De fikk også servert deilig middag med dessert. Her gikk hele overskuddet til misjonen.


Supertorsdag

Vi starter opp med supertorsdag 31.mars for alle barn fra 3 år og oppover! Dette blir kjempegøy!


Veldig flott fellesskapsdag!

For en herlig dag vi har hatt i dag! Det var så fint å ha felleskapsdag i kirka. Alle generasjoner samlet til god mat, lek og latter, lovsang og god forkynnelse! I morgen kl.11.00 fortsetter vi helga med gudstjeneste. Her blir Torbjørg Oline Nyli med og taler over det viktige temaet: Åndelige foreldre.


Torbjørg Oline Nyli taler på søndag kl.11.00

Vi gleder oss til helg i kirka vår. På lørdag skal vi ha fellesskapehelg. På søndag blir det gudstjeneste kl.11.00. Da får vi besøk av Torbjørg Oline Nyli som skal tale over teamet Åndelige foreldre. Det blir veldig bra!


Vellykket basar

Store og små koste seg på basar i ettermiddag! Her kan dere se noen bildeglimt fra dagen. Vi fikk også høre nydelig solosang av Anne-Mie Heimvoll og hørt fin appell av Elin Myra.Herlig Alle sammen gudstjeneste

I dag hadde vi en kjempefin dag i kirka! Endelig er meteren vekk og vi kan være ordentlig sammen! Her kan du se bilder fra Alle sammen gudstjenesten!


Speiderleir til Vegårshei til sommeren

I starten av sommeren skal storspeideren på speiderleir til Vegårshei. Dette blir kjempegøy!! Her kan du lese mer om leiren.


Alle sammen gudstjeneste på søndag kl. 16.00

Vi gleder oss til søndag og "Alle sammen gudstjeneste" kl.16.00. Alle 1.klassingene er ekstra velkommen denne dagen. De skal få ei fin bok.


Kjempeflott gudstjeneste

Så herlig å være sammen på gudstjeneste i dag! Ekstra gøy å ha med oss ungdommene på lovsang i dag!! Og så flott med ny storskjerm - for en jobb våre teknikere har gjort


Velkommen til gudstjeneste i Lista misjonskirke

Velkommen til gudstjeneste søndag kl.11.00. Her blir det mye bra for alle aldre ! Elin Myra skal tale og Jonas med flere leder i lovsang. Det blir også kjempebra søndagsskole for alle barn!


Bønneuke i uke 3

I neste uke er det bønneuke i Lista misjonskirke. Da blir det bønnemøter hver kveld kl.20.00. Her blir det bønn og lovsang. I tillegg blir det lagt ut bønn og refleksjontanker ved Elin Myra på facebooksiden vår og på hjemmesiden vår mandag til torsdag den uka. Vi håper mange blir med på dette!


Nydelig julekonsert med "Himmeltoner"

På søndag fikk de som hadde møtt frem til konsert, en nydelig musikals opplevelse. Her fikk vi høre nydelige toner av Arvid Pettersen med familie og venner.


Vi feiret frivilligheten med fest 28.september

Tirsdag 28.september feiret frivilligheten i kirka vår med en kjempefin fest! ♥️ Så koselig å være samlet på tvers av alder til god mat, andakt, lek og latter!


Viggo Klausen takker for kollekten

19.september hadde vi Alle samme gudstjeneste. Her gikk kollekten til Viggo Klausen sitt arbeid med Velkommen hjem.


Kjempeflott helg!

Vi har hatt en kjempeflott helg sammen med Viggo Klausen. Han har vært med på betweensleiren som vi arrangerte sammen med Farsund misjonskirke. I tillegg hadde han og Elin Myra foreldrekurs fredag kveld. Helga ble avsluttet med Alle sammen gudstjeneste søndag kl.11.00


Inspirerende helg!

Vi har hatt ei innholdsrik og flott helg! Lørdag var vi en stor gjeng samlet til menighetsskole med temaet: Forny Drømmen. Søndagen hadde vi flott gudstjeneste med både barnevelsignelse og presentasjon av årets konfirmanter.


Medarbeiderfest i Lista misjonskirke

Tirsdag 28.september inviterer vi alle våre medarbeidere til fest i kirka! Her blir god mat, andakt og underholdning. Meld deg på nå til Elin Myra eller på lista i kafeen.


Fantastisk flott søndag i kirka vår

For en festgudstjeneste det ble i dag. Vi hadde innsettelse av våre nye flotte pastorer Elin og Geir Myra! Menighetsrådgiver Stein Bjørkholt forestod seremonien. I tillegg fikk vi høre flott forkynnelse av Geir Myra. Etter møte ble det fest med kaker til store og små!


Flott konfirmasjonsgudstjeneste

Lørdag 21.august hadde vi flott konfirmasjonsgudstjeneste for våre 9 konfirmanter. Vi ønsker de alle Guds rike velsignelse over livet! Her kan du se noen bilder fra dagen.


Høstens første gudstjeneste

Søndag 15.august kl.11.00 starter vi opp med gudstjeneste igjen!! Dette gleder vi oss veldig til! Vår nye pastor, Geir Myra, skal tale for oss. Det blir også lovsang. Det blir dessverre ikke vanlig søndagsskole denne søndagen, men lekerom og tegnesaker står klare!


Flott gudstjeneste med medlemsopptakelse

Søndag 27.juni hadde vi siste møte før sommeren. Vi er veldig takknemlige for at vi kunne ønske 5 nye medlemmer velkommen i kirka vår denne søndagen. Vi fikk også høre god og inspirerende forkynnelse av Johnny Omdal.


Sommer i Lista misjonskirke

Det er snart sommerferie! Våre ansatte har feire i juli. Hvis du vil ta kontakt med kirka vår i denne perioden kan du ringe til tlf. 48306866


Flott gudstjeneste på søndag 20.juni

Vi hadde en skikkelig flott gudstjeneste på søndag 20.juni. Det var barnevelsignelse og det er alltid en fest å være med på. I tillegg fikk vi høre gode og oppmuntrende ord av vår tidligere pastor, Rune Heimvoll og nydelig lovsang.


Kjempefin gudstjeneste

For en flott søndag i kirka vår Vi fikk endelig møte vårt nye pastorpar Elin og Geir Myra. Geir forkynte for oss om viktigheten med menighet! Jonas ledet oss i nydelig lovsang! Det var mange barn og unge samlet til søndagsskole/Online. Vi er rikt velsignet!


Velkommen til gudstjeneste i Lista misjonskirke søndag kl. 11.00

Vi gleder oss til ny gudstjeneste på søndag kl.11.00. Da kommer Geir Myra og skal tale for oss, det blir veldig bra! Det blir også sommeravslutning med søndagsskolen og Online!


Flott misjonsgudstjeneste

Søndag 30.mai hadde vi besøk fra Troens Bevis og vi hadde misjonsgudstjeneste. Gikk du glipp av den inspirerende talen av Hans Martin Skagestad, kan du finne taleopptak her. Vi anbefaler dette. Du kan også være med og gi en gave til det viktige arbeider som Troens Bevis driver med å vippse til: 16212


Pako og speidergudstjeneste

Det er lang tradisjon for at speiderne våre har patruljekonkurranse i pinsehelga. Helga ble avsluttet med flott speidergudstjeneste ute i duskregnet.


Speidergudstjeneste 2. pinsedag - mandag 24.mai kl. 11.00

Tradisjonen tro betyr pinse patruljekonkurranse for speiderne våre. De skal være sammen hele pinsa oppe på speiderhytta. Helga avsluttes med speidergudstjeneste mandag 2.pinsedag kl.11.00. Her skal Einar Ellingsen ha andakt! DU er så velkommen!


Vi ønsker dere alle en fin 17.mai

Det blir dessverre ikke 17.mai fest som vi pleier. Heller ikke møte i dag 16.mai. Søndag 16.mai anbefaler vi dere gudstjenesten fra Lyngdal misjonskirke. Du finner den på facebook- siden til Lyngdal eller på www.mkirken.net. På 17.mai kl.08.00 er våre speidere med og heiser flagget på Borhaug!


Alle sammen gudstjeneste på søndag 9.mai kl. 16. på zoom

På søndag 9.mai kl. 16.00 blir det Alle sammen gudstjenste på Zoom. På grunn av kommunens anbefalinger kan vi ikke møtes i kirka. Elin Myra blir fortsatt med oss. Benk dere foran skjermen store og små og bli med!!! Du finner link til møtet i denne saken.


Gudstjeneste i kirka på søndag kl. 11.00

Yes, endelig kan vi samles igjen!! På søndag blir det knallbra gudstjeneste. Jim Foss skal tale for oss over temaet: Tid sammen med Jesus. Anne og Geir-Arild leder oss i sang. BeverDag gleder seg til å treffe alle barna igjen og det blir Online for 5.klasse og oppover. DU er så velkommen! Vi følger smittevernsreglene og minner om at ingen syke må delta på møtet.


Betweens på zoom torsdag kl. 18.00

På torsdag blir det betweens på zoom kl. 18.00. Petter skal ha andakt om påske. Det blir også påskekonkurranser med påskeegg med godteri i til premie.


Zoom gudstjeneste på søndag kl. 11.00

På søndag blir det ny zoom gudstjeneste. Jonas Hompland taler for oss. DU er hjertelig velkommen!


Årsmøte er flyttet til torsdag 15.april

Årsmøte er flyttet til torsdag 15.april. Vi håper da på å kunne gjennomføre dette fysisk!


Alle aktiviteter i menigheten der avlyst frem til påske

Pga. smittesituasjonen i kommunen må vi dessverre avlyse alle våre aktiviteter frem til påske.


Møte på søndag blir flyttet til zoom

På grunn av smittesituasjonen er gudstjenesten i morgen flyttet til zoom. Link til møte finner du her. Elin og Geir Myra blir med oss og det blir lovsang! Håper DU blir med!


På søndag blir det ny nettgudstjeneste og tur til speiderhytta etterpå!

På søndag kl.11.00 blir det ny felles nettgudstjeneste. Etterpå blir det tur til speiderhytta for alle som vil. Her blir bålet tent og ta gjerne med middagen ut. Neste søndag er vi SÅ klare for å møtes til fysisk gudstjeneste i kirka vår.


Her kan du se den felles nettgudstjenesten

Nå kan du se den digitale felles gudstjenesten også her på hjemmesiden.


Ny felles nettgudstjeneste i dag søndag 28.februar kl.11.00

Hjertelig velkommen til flott nett-gudstjeneste og fellesmøte for misjonskirken i Farsund, Lista og Lyngdal, søndag 28. februar. Det blir knallkjekt opplegg for alle barn. Pastor Maria Morfjord fortsetter i taleserien "Godt Kledd?" og Vokal blir med oss med flott sang. Sendingen begynner Kl. 10.50 og du finner oss på Facebook eller her på nettsiden


Mini-alfred på lørdag kl. 19.30

På lørdag 20.februar er det Mini-Alfred for alle fra 5-7.klasse. Jonas Hompland skal ha andakt for oss. Det blir kiosk etter møte og spill og lek!


Vi kan åpne kirka igjen for barn og unge!

Smitten har "roet" seg i kommunen og vi har fått lov og åpne kirka igjen for barn og ungdom. Det betyr at det blir Jubel, speider, Alfred og mini-Alfred denne uka.


Opplegg til vekstgruppene om kap. 4 i Jonas bok

Her er opplegg for vekstgruppene denne uka. Det kan også brukes til selvstudium for de som ønsker det.


Ny felles digital gudstjeneste på søndag

På søndag er det ny felles digital gudstjeneste. Her kan dere høre siste del av taleserien om Jona. Det er Eileif Tveit som taler. Det blir også flott lovsang og barnekirke.


Zoom gudstjeneste på søndag kl. 11.00

å søndag kl.11.00 blir det zoom-gudstjeneste! Geir Myra, som er vår nye pastor til høsten 2021, blir med oss Han skal tale og vi skal også ha nattverd sammen.


Opplegg til vekstgruppene om kap. 3 i Jonas bok

Her er opplegg til vekstgruppene fra del 3 av talen om Jona. Dette kan også gjerne brukes til selvstudium.


Ny felles nettgudstjeneste

På søndag kl. 11.00 kan du høre tredjedel om historien om Jona. Denne gangen er det Maria Morfjord som forkynner. Det blir også flott sang av Vokal. Det blir også søndagsskole med flott andakt og konkurranse for alle barna. Her er BeverDag med denne uka også! Kl. 12.30 inviterer alle som vil til "kirkekaffe" ute på Nordberg fort.


Opplegg til vekstgruppene om talene av Jona

Her kan dere finne bibelvers og samtalespørsmål til de to første talene om Jona fra de digitale gudstjenestene. Disse blir brukt i vekstgruppene. De kan også brukes til deg som vil lese mer i bibelen hjemme og fordype deg i talene.


Ny felles nettgudstjeneste på søndag kl. 11.00

Da er det bare å glede seg til søndag og ny felles digital gudstjenste. Denne gangen er det BeverDag som har vært med og laget konkurranse, så vi håper mange barn fra Lista også vil se på og bli med i trekningen!! Etter gudstjenesten blir det tur til isen i plantefeltet for alle som vil!


Mini-Alfred på lørdag kl. 19.30-21.30

På lørdag blir det ENDELIG mini-Alfred for alle fra 5-7.klasse igjen! Det blir andakt av Petter Bye! I tillegg blir det leker fra scenen, kiosk og mye gøy! Vi registrerer dere i døra. Vi minner om at ingen syke må delta i våre møter.


Ny Zoom gudstjeneste på søndag kl. 11.00.

På søndag møtes vi igjen på zoom. Anne og Geir Arild Nilsen leder oss i lovsang fra sin egen stue på Hassel og Jim Foss skal ha andakt for oss.


Fin zoom gudstjenste

I dag har vi hatt kjempeflott gudstjeneste på zoom. Det var godt å se dere! Tusen takk til alle som var med Nå har BeverDag vært rundt med premie til vinnere av konkurransene! Vi glemte kollekten i dag.. har du lyst å gi en gave til menigheten kan du vippse til 90380 eller på konto: 2801.09.68269 Vi satser på zoom- gudstjeneste neste søndag også


Bønnemøte i HJEMMENE mandag kl. 19.30-20.30

I morgen er det mandag og bønnemøte. Denne mandagen blir det bønnemøte fra hjemmene. Det er mye vi kan be for i disse tider. Her er noen bønnemner: Be for landet vårt og våre ledere. Be for de som er rammet av sorg. Be for bønnebarna våre. Be for vår menighet og vårt lederskap. Be om visdom i denne tid.


Digital gudstjeneste på søndag kl. 11.00 fra Bryne misjonskirke

Søndag 10.januar skulle vi hatt delekveld i Lista misjonskirke. Det kan vi dessverre ikke få til. Vi deler denne søndagen gudstjenesten fra Bryne misjonskirke. Her er det Thomas Aas Pedersen som taler. Han skal tale om «Blanke ark», i serien «I en tid som dette».


Lese bibelen sammen

Vi er på ny rammet av korona-krisen både som enkeltpersoner, samfunn og som menighet. Vi har lyst og invitere dere til å være med å lese en bibelleseplan sammen med oss som heter Opp-ned. Den er laget av misjonskirken Ung.


Alle aktiviteter I kirka er avlyst frem til 18.januar

Etter regjeringens nye regler må vi dessverre utsette alle våre aktiviteter I kirka vår frem til 18.januar. Vekstgruppene denne uka blir derfor digitalt.


Kjempeflott storsamling med Jubel

Søndag 25.oktober hadde vi en kjempeflott storsamling med Jubel.


Spennende helg med Modul 3 av menighetsskolen

Vi har hatt ei spennende og innholdsrik helg med modul 3 av menighetsskolen. Bra undervisning av Thomas Aas Pedersen og Kjell Birkeland, gode samtaler, presentasjon av vekstteamrapporten var noe av det som skjedde.


Veldig flott gudstjeneste!

I dag har vi hatt en kjempeflott gudstjeneste. Vi har hatt både barnevelsignelse av lille Pilip Danielsen, medlemsopptakelse og presentasjon av de nye konfirmantene


Konfirmasjon i Lista misjonskirke lørdag 5.september

Endelig skal konfirmantene i 2005 kullet få feire sin store dag. Vi gleder oss stort til å holde konfirmasjonsgudstjeneste for de og deres familier. Her kan dere se navnene på konfirmantene.


Veldig fin Drive-in gudstjeneste 2.pinsedag

Vi hadde en flott Drive-in gudstjeneste ute ved Hangaren ved Lista flyplass 2.pinsedag. Ca. 75 biler hadde møtt opp i sola og var med og feiret pinse sammen med oss.


Åpning av kirka vår og avslutning for vår kjære pastor

Søndag 24.mai kunne vi endelig åpne kirka vår igjen. Dette gjorde vi med tre ulike gudstjenester. Denne dagen var siste gang Rune Heimvoll talte for oss som vår hovedpastor. Dette ble markert i alle tre gudstjenestene.


Spørreundersøkelse om kommunikasjon

Vi som menighet holder med på Menighetsskolen. Dette er en spennende reise. Vi har i den forbindelse et team som jobber med kommunikasjon. De har laget en spørreundersøkelse som de gjerne vil at dere som regner Lista misjonskirke som deres kirke, for deg som kan tenke deg å besøke vår menighet, for deg som er innom av og til, og for deg som går jevnlig i menigheten og eller deg som bare er nysgjerrig vil være med og svare på.


Flaskeinnsamling med speideren

Speiderne har tradisjon på å ha flaskeinnsamling fredag etter påske! I år går ikke dette pga. koronaviruset. Hvis du har lyst å støtte speiderarbeidet likevel og du har mye tomflasker hjemme, så kan du pante de selv og vippse beløpet til speideren. Vipps nr: 547483 Speideren,1.Lista MSK. Tusen takk for støtten!


Påske i Lista misjonskirke

Vi i Lista misjonskirka er veldig glad i påska og har i de siste årene satset stort på påskemøtene. I år kan vi dessverre ikke ha påskemøter i kirka vår slik vi pleier, men det vil bli sendt gudstjeneste fra kirka vår palmesøndag, skjærtorsdag, langfredag og 1.påskedag kl.11.00. Det er vår pastor Rune Heimvoll som taler alle dagene. Det blir også en liten søndagsskole for barna og lovsang. Følg med oss på vår facebookside eller på youtube.


Påsketips for barn og familie

Nå skal vi snart inn i påskehøytiden. Det er stort og igjen få feire Jesus døde og stod opp for oss. På grunn av korona-viruset blir dette er hjemme-påske. Her finner dere gode konkret tips om påskeandakter for barn og også lenke til fine tegninger og oppgaver for barn dere kan printe ut. La oss gjøre dette til en fantastisk fin påske med Jesus i sentrum i våre hjem!


Gudstjeneste på søndag kl. 11.00

På søndag kl.11.00 blir det streamet en ny gudstjeneste her fra oss i Lista misjonskirke. Det blir tale av Rune Heimvoll og lovsang. Elisabeth Aavitsland skal ta en prat med BeverDag. Vi håper DU blir med oss på Facebook eller på YouTube: https://youtu.be/U1IiPkNQVeY


Givertjenesten

Tusen takk for alle som er med og ber for menigheten og til alle som er med og gir til vårt arbeid. Selv om vi ikke nå kan ha vanlige gudstjenester der vi tar opp kollekt, kan du fremdeles være med og gi inn til menighetens arbeid. Du kan gi online på vipps: 90380 eller du kan bli fast giver til menigheten.


Levende tro i hjemmet

Nå som vi ikke kan møtes i kirka til gudstjeneste, søndagsskole, Jubel, Betweens, speider og Alfred på ei lita stund, er det som skjer hjemme blitt enda viktigere. Det finnes masse bra ting på nettet som kan brukes til en samling om tro i hjemmet. Her er flere gode tips til samlinger om tro i hjemmet.


Film fra da Gutta var på Lista

Det var ei skikkelig flott helg da Jubel hadde besøk av Gutta fra Frekkhaug. Her kan dere se film som Gutta har laget fra turen til Lista.


Dugnaden på lørdag blir dessverre avlyst

Vi må dessverre avlyse dugnaden på lørdag.


Lista misjonskirke avlyser alle våre samlinger og gudstjenester inntil videre

På grunn av faren for Coronasmitte og hensynet til den enkelte, vil vi solidarisk være endel av den store samfunnsdugnaden, som gjøres for å begrense smitten.


Bønnemøte hver mandag kl. 19.30

Hver mandag fra kl.19.30 til 20.30 samles vi til bønn. Vi tror på bønn og vi tror det er så viktig å komme sammen å søke Gud og lytte til Gud sammen. Alle er hjertelig velkommen!


Modul 2 av menighetsskolen

Vi har hatt ei utrolig flott helg sammen som menighet på Modul 2 av menighetsskolen. Tema for helga var forandring. Kjell Birkeland og Thomas Aas Pedersen var med og underviste.


Godt nytt år!

Godt nytt år fra Lista misjonskirke! Vi er så takknemlige for at vi fikk ha to flotte nyttårsfester i kirka vår i går. Etter midtnatt fikk vi alle høre appell av pastoren vår Rune. Han utfordret oss til å tørre å rope til Jesus og at Jesus av og til overrasker oss når han svarer. Vi gleder oss stort til fortsettelsen av 2020. Vi ønsker sammen som kirke å søke Gud for det nye året og på søndag kveld startet vi bønn og faste uke. Det blir samling med bønn og lovsang hver kveld fra kl.20.00 fra søndag -fredag.


Alle sammen gudstjeneste med 1.klassefest!!

Vi hadde en skikkelig flott "Alle sammen gudstjeneste" søndag 27.oktober. Her var det pyntet med ballonger og skikkelig fest for 1.klasse.


Speidergudstjeneste i Paradisbukta

Tradisjonen tro ble PAKO-en avsluttet med speidergudstjeneste, men dette året hadde de flyttet den til Paradisbukta. Speiderne hadde nemlig vært på tur helt fra Lindesnes til Nordkapp denne pinsa.


Tentro 2019/2020

Nå har påmeldingen for høstens konfirmanter startet! Det blir et fantastisk år, med nytt undervisningsopplegg og mye gøy! Påmelding kun igjennom hjemmesiden.


Flott konfirmasjonsgudstjeneste

Vi hadde en veldig fin konfirmasjonsgudstjeneste for våre 9 konfirmanter lørdag 27.april. Konfirmantene var selv med og satte mye av preget på gudstjenesten. De deltok med sang, leste bibelvers og solosang blant annet. Vi fikk også se film om hver enkelt konfirmant.


Utrolig flott påske i Lista misjonskirke

Vi har hatt ei utrolig flott påske i Lista misjonskirke. Vi har hatt flotte møter for alle aldre med veldig bra forkynnelse. Tusen takk til Jonny Omdal, Nicole Syvertsen og Eline Vågsvoll som har vært med som talere denne påska. Vi har også hatt med oss lovsangsteamet som har ledet oss i nydelig sang.


Meld deg på speiderleiren i sommer nå!

Nå er det tid for å melde seg på årets speiderleir. Påmeldingsfrist er 15.april! Årets speiderleir går til Paulen Gård. Dato for leiren er 27.juli til 3.august. Dette blir en flott opplevelse!


"Alle sammen møte" med speideropptakelse!

Det ble et fint "Alle sammen møte" med blant annet speiderne i fokus. Det var en flott gjeng med aspiranter som ble tatt opp som storspeidere i dag. Vi fikk også høre nydelig sang av Jubel og lovsangsteamet fra Mini-Alfred.


Flott årsmøte

Vi hadde et veldig fint årsmøte onsdag 6.mars. Det ble valg nytt lederskap og ny formann i Lista misjonskirke er Jan Eivind Holthe. Dette er vi veldig glad for!


Fokus på Levende tro søndag 3.mars

Vi hadde en kjempefin dag i kirka vår 3.mars med fokus på Levende tro. Vi hadde besøk av Levende tro konsulent, Linda Andernach Johannesen, som både talte på gudstjenesten og hadde seminar for oss om Tro i hjemmet.


Gikk du glipp av talen av Maria Morfjord 24/2?

Hvis ikke du fikk med deg kveldsmøte i kveld (24/2) gikk du glipp av en flott tale. Her kan du høre opptak fra den!


Ei flott helg med Jesus i fokus!

Vi har hatt ei utrolig flott helg med møtekampanje med Richard Lundgren. Richard har inspirert oss og utfordret oss virkelig. Vi må begynne å bruke navnet Jesus!!


"Alle sammen møte" med tema Rotfestet

I dag hadde vi "Alle sammen møte" i Lista misjonskirke. Mange barn og unge var med og bidrog til et fint møte.