Fokus på Levende tro søndag 3.mars

Fokus på Levende tro søndag 3.mars

Vi hadde en kjempefin dag i kirka vår 3.mars med fokus på Levende tro.
Vi hadde besøk av Levende tro konsulent, Linda Andernach Johannesen, som både talte på gudstjenesten og hadde seminar for oss om Tro i hjemmet.

Vi har hatt en kjempeflott dag i kirka vår i dag med fokus på Levende tro.

Vi hadde besøk av Levende tro konsulent Linda Andernach Johannesen. Hun er virkelig verdt å lytte til! På gudstjenesten talte hun om Nehemja som ble bedt om å bygge opp muren igjen. Hvem savner vi i "muren" vår spurte Linda og tenkte på mennesker vi tidligere så i vår menighet. Gikk du glipp av talen kan du høre opptak her.

Etter møte var det felles middag. Det ble servert kjøttkaker med ertestuing og mange stoppet igjen og koste seg med felles søndagsmiddag.

Når middagen var ferdig holdt Linda semiar om Levende tro. Hver tid teller sa Linda og dette har hun også skrevet bok om med samme tittel, "Hver tid teller," den er verdt å lese. Hver fase i livet til barn og unge er viktige. Hvem kan du være med og påvirke med din tro? Hjemmene våre er viktige for at de unge skal utvikle en mobil tro. Menigheten må være med å utruste hjemmene.

Vi i Lista misjonskirke ønsker å være en menighet med fokus på Levende tro og det er veldig fint med besøk utenfra innimellom som kan hjelpe oss og minne om hvor viktige dette er!