Flott alle sammen møte

Flott alle sammen møte

Det ble et skikkelig fint "Alle sammen møte" søndag 28.oktober.
Denne dagen er det Misjonskirkens dag og dette ble også markert.
Kollekten i dag gikk til Misjonskirken Norge.
Ellers var der mye bra på programmet og mange som fikk prøvd seg på helt nye ting! Dette var skikkelig gøy!

Vi hadde to flinke gutter fra fjerde klasse som ledet oss gjennom møte på en utmerket måte. De kom inn litt bustete på håret og fortalte at det hadde hatt litt kaos denne morgenen fordi den ene hadde forsovet seg. I dag skal møte handle om at vi kan elske Gud når vi står opp sa den ene møtelederen.

Dette gikk i gjennom som en rød tråd gjennom drama og andakt av pastor Rune Heimvoll. I dramastykke møtte vi en familie som prøvde å lese andakt en travel hverdags morgen.

"Der hvor to eller tre er samlet i mitt navn er jeg mitt i blant dere," leste Rune fra Matt 18,20. Vi kan søke Gud om morgenen f.eks gjennom andakt og bønn. Dette kan vi gjøre hjemme. Når en tar iniativ må vi andre heie på den sa pastoren.

Vi fikk også høre herlig sang av barnekoret Jubel. De bydde virkelig på seg selv og sang av hele hjerte, fantastisk å høre på de. De fremførte også en flott dans ledet av ei av de flotte danselederne.

Vi hadde også med lovsangsteamet fra mini-Alfred som gjord en kjempegod jobb.

Det var misjonskirkens dag i dag og dette ble markert både med filmsnytt og info av Rune. Han skrøt av Misjonskirkens Norge som vi er endel av, det er flott å være med i et større felleskap.

Det ble selvsagt også tid til lek. Etter møte var det is,kaffe og kake i kafen!