Fantastisk menighetsweekend på Solstrand

Fantastisk menighetsweekend på Solstrand

"Bedre sammen" var mottoet for menighetsweekenden denne helga. Dette fikk barna, ungdommen, de voksne og de eldre erfare denne helga!

Denne helga, 11-13.november, har Lista misjonskirke vært på menighetsweekend på Solstrand. Nå var det lenge siden sist tur pga. korona. Det ble en fantastisk helg!

Teamet for helga var "Bedre sammen". Dette fikk alle som var på turen erfare. Denne weekenden har vi virkelig kost oss sammen på tvers av aldre. Vi har kost oss med god mat og masse gode samtaler. Vi har fått god undervisning og nydelig lovsang.

Lørdagen hadde vi skikkelig gøye konkurranser ute i sola. Her ble vi delt inn i lag på tvers av alder. Vi skulle gjøre alt fra å skyte blink med paintballgevær til å gå hele laget samlet på ett par ski. Dette skapte samhold og latter og glede.

Lørdag kveld var det festmiddag med underholdning etterpå.

Høydepunktet på weekenden ble likevel delekvelden lørdag kveld. Her var det lovsang og vitnesbyrd. Vi hadde med ca 20 ungdommer. Denne kvelden var det ungdommene som var mest ivrige til å dele vitnesbyrd. Det ble en sterk kveld. 

Vi har så utrolig mye å være takknemlige for i kirka vår! Å samles barn, ungdom,voksne og eldre en hel helg er utrolig verdifullt!

"BEDRE SAMMEN!"