Ei flott helg med Jesus i fokus!

Ei flott helg med Jesus i fokus!

Vi har hatt ei utrolig flott helg med møtekampanje med Richard Lundgren. Richard har inspirert oss og utfordret oss virkelig.
Vi må begynne å bruke navnet Jesus!!

Vi har hatt ei utrolig flott helg i Lista misjonskirke, med møtekampanje med Richard Lundgren. Det har skjedd store ting denne helga, mennesker er blitt frelst!

Richard er en utrolig flott forkynner. Denne helga har han inspirert mange og ikke minst utfordret mange. 

Fredag kveld hadde vi et sterkt møte sammen med masse ungdommer fra Alfred. Richard fortalte hvordan Gud hadde ledet han gjennom livet. Livet er ikke alltid enkelt, men sammen med Jesus blir det spennende. Grip hånden til Jesus,sa Richard.

Lørdag kveld minnet han oss om at vi mennesker i Norge og i vesten ofte har så mange ting som sperrer for at vi ikke tør og snakke om Jesus. Vi må få brutt disse sprerringene. Vi må ta i bruk Jesus-navnet.

Søndag leste Richard fra Johannes Åpenbaring 14,14-16.

"Sving sigden Din og høst inn". Vi må bruke Jesus-navnet mye mer det er vår sigd sa Richard.

Dette er vår bønn for denne våren! At vi skal tørre og bruke Jesu navnet mye mer. Det er det eneste navnet det er frelse med!

Gikk du glipp av talene kan du høre to av de her.

Vi har også på disse møtene får sett bilder og hørt om Richard Lundgren sitt viktige misjonsarbeid. Vi har også fått gitt gave til hans arbeid. Vil du lese mer om Richard sitt misjonsarbeid kan du følge denne linken.