Avslutningsgudstjeneste for Jonas

Avslutningsgudstjeneste for Jonas

I dag har vi hatt avslutningsgudstjeneste for vår kjære ungdomspastor Jonas Hompland. Vi er utrolig heldige som har hatt han 6 år i vår kirka.
Her kan dere se bilder fra dagen.

Det ble en flott gudstjeneste i dag. 

Kirka var full av barn,ungdom og voksne. Det var mange som hadde lyst å være med og takke av Jonas som ungdomspastor. 

Jonas Hompland har vært hos oss i hele 6 år som ungdomspastor. Han har betydd enormt mye for mange ungdommer både de i kirka og de utenfor kirken. Jonas har også er talegave som vi alle har fått nytt godt av. Han har inspirert og utfordret oss alle mange ganger. Dette gjorde han også fra talerstolen i dag. "Utfordrende bønner", var tittelen på dagens preken. Jonas talte over teksten der Peter gikk på vannet. Han utfordret oss som menighet til å tørre å gå mer på vannet. Du kan høre talen her. Den anbefales!

Det ble selvsagt også gaveoverrekking til Jonas. Han fikk med seg et flott bilde med motiv fra Båro. I tillegg fikk han mange hilsener med mange gode ord med på veien. Det sterkeste var nok likevel da alle som ville samlet seg rundt han og bad for han og velsignet han. 

Etter møte var det grillfest og masse kaker!

Vi i Lista misjonskirke er utrolig takknemlige for årene vi har hatt Jonas hos oss. Vi gleder oss til å se hva Gud vil bruke han til videre!